Evimizin tamamında olduğu gibi banyolarımızda da şıklığı yakalayarak herkesi kendimize hayran bırakabiliriz. Tasarım kalitesi ve işçilik bakımından üst seviyelerde dolan ahşap banyo dolapları banyolarımıza şıklık katmakta. Banyo dekorasyonu önerileri dikkate alınarak tasarım yapılmalıdır. Banyoların zemin rengi, duvar rengi, fayans özelliklerine dikkat edilerek uygun dolap ve malzeme seçimi yapılmalıdır. Banyoların görüntüsünü bir anda değiştirecek ve içeriye huzur katacak renklerde, şekillerde banyo dolapları tasarlanmaktadır.

banyo dekoru
Boğaz klasik banyo

Banyo Dekor Önerileri İle Hayallerinize Kavuşun

Birkaç parçadan oluşan ahşap banyo dolabı modelleri aynı zamanda birçok fazlalığı da banyodan kaldırmamız açısından kolaylık sağlayacaktır. Farklı ağaçlardan ve malzemelerden üretilen ahşap banyo dolabı modelleri bir banyo dolabının taşıyabileceği özellikleri bir arada sunmaktadır. Banyoda dekorasyon nasıl yapılır diyenler için işin ehli kişilerden yardım alabileceklerini belirtmeliyiz. Doğal ahşap sıcaklığını seven kişiler için doğal tonlarda mat renklerde dolaplar tercih edilmelidir. Dolaplar ise genellikle ahşap kaplama, masif, mdf, melamin, lake ürünlerden yapılmaktadır.

banyo dekorasyonu
Artemis klasik banyo

Banyo Dekorunun Önemi

Banyoda dekorasyon fikirlerini icra etmek için sonradan yer sıkıntısı yaşanıp yaşanmayacağı belirlenmelidir. Banyodaki mevcut yerin boyutunun ölçülmesi işe şarttır. Banyo dolaplarının kaç raf olacağı, kirli sepeti olup olmayacağı gibi seçeneklerde önceden planlanmaktadır. Banyo tasarım sürecinde işin ehi kişilerden de yardım alınabilir. Son moda banyo dekorasyonlarında cam önemli bir yer alıyor. Dizayn seçiminde zorlanan kişiler son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile birlikte tasarımıyla göz dolduran şık ve zarif banyo dolaplarına, modellerine yönelmektedir.

banyo dekorasyon modelleri
Maimi klasik banyo

Banyoda Cam Dekorasyonu

Cam duş kabinleri, cam küvetler son dönemlerde banyo dizaynında en çok kullanılanlar arasında yer almaktadır. Cam tasarımların görünüm açısından hassas ve kırılgan yapıya sahip olması müşteriler de kullanım açısından şüphe yaratsa da tasarım için kullanılan camların kırılmaya karşı oldukça dayanıklı olduğunu bilmelisiniz. Şık banyo dekoru fikirlerine ihtiyacınız varsa örnek tasarımları inceleyerek fikir edinmeniz mümkün. Temizlikleri de oldukça kolay olmaktadır. Kendinden desenli, küvet, duş kabini, lavabolar ideal tercih olacaktır. Asimetrik banyo modelleri ile banyonuzda sıra dışı, çekici rengarenk bir hava oluşturabilirsiniz.