Yeni Sezon banyo dolabı modellerinde son derece kullanışlı ve fonksiyonel modeller bu yıl adlarından bir hayli söz ettirecek. Banyo dolabı olarak almayı düşündüğünüz bu modellerde dikkat çeken en önemli özellik dayanıklılık ve görsel olarak da banyonuza katacağı görünümdür.
Banyonuzda kullanacağınız banyo dolabınız banyoya ilk girdiğiniz andan itibaren gözünüze çarpan bir mobilya olduğu için banyonuz için satın alacağınız banyo modellerine dikkat etmenizde fayda vardır.

lake-banyo-dolapları-fiyatları

Yeni Sezon banyo dolaplarındaki yenilikler ve özellikler ile banyolarınızın düz ve gösterişsiz havalarını değiştirmeniz artık mümkün olacaktır. Birbirinden farklı inovatif mobilyaları bir arada bulacağınız Yeni Sezon banyo dolabı modelleri ile diğer banyo modellerini gölgede bırakacaksınız.
Modern ve lüks banyo modeliniz ile diğer banyo modelleri arasında farklı olduğunuz hemen ortaya çıkacaktır.

desenli-banyo-dolapları

Banyo dolabınızın görünümünde bu yıl oldukça şık ve hoş güzellikte modeller var. Bu modeller sizin banyonuza ahenk getirecek ve alışılmışın dışında hissetmenizi sağlayacaktır. Banyonuzun dekorasyonunda göze batan ve olmazsa olmaz banyo eşyalarından birisi olan banyo dolapları artık her evde görmeye alıştığımız tasarımlardandır. Ancak Banyonuzun küçük ve büyük olmasına göre oluşturacağınız banyo dolapları ile yapmayı istediğiniz dekoru oluşturabilirsiniz.

banyo-dolapları-inegöl

Banyoyu adeta değiştiren ve işte banyo budur dedirten bu çok klas mobilyalar, evlerinize gelen misafirlerinizi daha güzel karşılamanıza sebep olacaktır. Yapacağınız bu küçük ama son derece klas rötuşlarla banyonuzun mükemmel ötesinde olmasını sağlamanız mümkündür.

Banyo dolapları, banyo lavabolarıyla beraber banyonuzun fevkalade ve zarif görünmesini sağlayan nadide tasarımlardır. Banyo dolaplarını bu kadar hayatımızın içine sokan aslında yükselen hayat standartları ve her alanda gördüğümüz lüks anlayışıdır. Artık lüks kavramı kaçınılmaz olarak banyo dolabı modellerinde de evlerinize girecektir.

banyo_dolapları_1

Çünkü lüks olan şeyler zamanla gereklilik haline dönüşmektedir.
Önceki zamanlarda banyo dolaplarına olan talep bugün olduğu kadar yoğun değildi. Ancak zamanla bu talep artık yerini gerekliliğe bırakmıştır. Bu yüzden banyo dolaplarının hayatınızdaki yeri dün olduğundan daha önemli hale gelmiştir.

banyo_dolapları_3

Bu yüzden Yeni Sezonbanyo dolabı modellerine şöyle bir göz atın ve sizin için uygun olan banyo dolabını seçin.

Cam banyo dolabı modelleri: Cam banyo dolabı modellerinde ayna tasarımı ile tamamen camdan yapılmış banyo dolabınız gerçekten görülmeye değer. Cam olarak tasarlanan ve kapakları camdan yapılmış bu dolabın içerisine banyo ile ilgili her türlü eşyanızı rahatlıkla koyabilirsiniz. Dışarıdan baktığınızda eşyalarınızı göremeyeceğiniz camla kaplı bu modelde.

açık-renk-banyo-dolapları

Estetik açıdan banyonuza katacağı havayı düşünmelisiniz. Cam banyo dolabı üzerindeki desenler banyonuzun görünümüne zenginlik katmanızı sağlayacaktır. İçindeki raflar ile bir çok eşyanızı içine koyabileceğiniz bu modeller ile derli toplu bir görünüm elde edebileceksiniz.

Cam banyo modeli, aynası ile de sizin sahip olmayı isteyeceğiniz türden bir banyo olarak dikkat çekmektedir. Fazlasıyla ilgi çeken bu ayna modeli görenleri kendisine hayran bırakacak nitelikte bir sanat eseri.

Banyo-dolabı-modelleri-7

Ahşap banyo dolabı modelleri: Ahşap banyo dolabı modelinde ahşap dış tasarım ve lavaboyla uyum gösteren kombinasyon, modern çizgilerin yoğunluğu ve son derece lüks görünümü bu modellerde bulmanız mümkündür.

Tamamen el yapımı olan ve ahşaptan yapılmış bu modeller Banyonuza hem dış görünüm hemde şıklık açısından fevkalade bir hava katacaktır. Ahşabın bu kadar sık tercih edilmesinin nedeni olarak insanların evlerinde kendilerinin ayrıcalıklı hissettirecek yerler istemeleri ile alakalıdır.

ahşap-kaplama-banyo-dolabı-modelleri

Ahşap banyo dolapları kusursuz ve mükemmel ötesi kalitesiyle beklentilerinizin ötesinde bir banyoya sahip olmanızı sağlayacaktır. Ahşap banyo dolabı, geniş iç hacmi ve su geçirmeyen tasarımıyla aklınızı başınızdan alacak. Dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanım sunan bu modellerde banyonuzu daha da güzelleştireceksiniz.

Modern banyo dolabı modelleri : Bu banyo modellerinde mutlaka görsellik ön plana çıkarılmış ve estetik açıdan da size huzur veren bu modellerde kaliteyi ve esnekliği bir arada görmeniz mümkün olacaktır. Hem dekoratif hem de inovatif olan bu modeller banyonuzu bir gömlek yukarıya çıkaracak kadar özel ve fevkalade şıklıkta üretilmiştir.

images (46)

Klasik banyo dolabı modelleri: Klasik banyo modelleri bir anlamda tarz yaratmanızı ve banyonuzda yapacağınız yenilikle evinize gelenleri kendinize hayran edecek nitelikte bir mobilya tasarımıdır. Bu banyo dolaplarındaki gravür ve varak tasarımlar son derece güzel ve eşsizdir.

Uzay-Banyo-Loft-Banyo-Dolabı

Banyo dolabında otantikliği ve kendine özgülüğü arıyorsanız düşünmenizde yarar var. Dolap kapaklarında çok ince detay şeklinde işlenmiş klasik figürler hayli ilginizi çekecek türden. Klasik banyo dolabı farklı renklerde de üretilebilmektedir. İstediğiniz ölçülerde yapılabilen bu sanat eserleri ile banyonuz özlediği görünüme kavuşabilir.

moda-beyaz-banyo-dolabi-modelleri-resmi

Fayanslı banyo dolabı modelleri: Ahşap üzerine renkli ya da sade fayans ya da taşlarla dizayn edilen bu dolap modellerinde alışılmadık bir görünümü banyonuza getirmeniz çok kolay artık. Banyo dolabında heyecan yaratıp, sıradanlığın ötesine geçmek istiyorsanız, Bu model ile yapabilirsiniz.

Banyo-modelleri (1)

Birbirinden renkli fayanslar banyonuzun dekorunun da tam olarak değişmesini sağlayacaktır. Fayanslı banyo dolapları lavobo kenarlarındaki fayanslarında uyumlu olmasıyla daha güzel bir ahenk oluşturacaktır. İsterseniz fayans renklerini seçebileceğiniz bu tasarımlar her açıdan banyonuzu bir başka güzel gösterecektir.

Led ışıklı banyo dolabı modelleri: Led ışıklı banyo dolapları son yıllarda en çok tercih edilen lüks ve modern evlerin vazgeçilmezi olacaktır. Kaliteli banyo dolabı, gösterişli aynası ve birbirinden renkli dolap tasarımlarıyla, banyonuza en yüksek kalitede şıklığı ve estetikliği getirmenize imkan tanıyacaktır.

led-isikli-banyo-dolabi

Ledler sayesinde banyonuzdaki aydınlatmanız daha iyi olacaktır. Böylece karanlıkta bile daha iyi görebileceğiniz bir banyo tasarımına sahip olmanız mümkündür. Banyoda hem lüks anlamında hem de görsel anlamda çok ötede bir banyo dolabına sahip olabilirsiniz.