Yemek yediğimiz alanın özel olması için kaliteli tasarımların takip edilmesi gerekmektedir. Bunun için genel olarak mobilya tasarımlarının sürekli olarak takip edilmesi gerekmektedir. Eskitme mobilyalar klasik mobilyaların vazgeçilmezleri olarak ifade edilmektedir. Bunun için seçim yaparken en çok tercih edilen modellerden birisi olarak ifade edilebilen eskitme mobilya seçenekleri arasında tercih yapmak gerekebilir.

Yeni Sezon yılı içerisinde mobilya modasında bir eskiye dönüş yaşanmıştır. Bu durumda genel olarak klasik mobilyadan vazgeçemeyenler için oldukça güzel bir mobilya yılı haline gelmiştir. Klasik mobilya bir tutku haline gelmiştir. Bunun için klasikten vazgeçemeyenler için lüks tasarımların klasik çizgiler ile buluştuğu mobilya modelleri üretilmektedir. Eskitme yemek odaları klasik ve tarihi görünümleri ile kısa süre içerisinde büyük ilgi çekmektedir.

Eskitme yemek odası takımları genel olarak oymalı ve kakmalı modelleri ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra eskitme çalışmaları ile birlikte özel bir uygulama yapılmaktadır. Bu uygulama sonrasında genel olarak eski bir görünüm kazandırılarak klasik modellerin eski ile buluştuğu başarılı bir uygulama yapılmaktadır.

Sidelya Yemek Odası
Sidelya Yemek Odası
Akasya Yemek Odası
Akasya Yemek Odası
Elena Klasik Yemek Odası
Elena Klasik Yemek Odası
Berensu Klasik Yemek Odası
Berensu Klasik Yemek Odası
Bedesten Klasik Yemek Odası
Bedesten Klasik Yemek Odası
Artemis Yemek Odası
Artemis Yemek Odası