2014 İtalyan Mobilya Tasarımları

Günümüzde ev dekorasyonlarında ağırlık verilen klasik mobilya modelleri daha çok İtalyan tarzda hazılanıp hizmetinize sunulmaktadır. Son derece göz alıcı ve etkilleyici bir tasarıma sahip olan İtalyan tarza sahip klasik mobilya modellerimiz aynı zamanda da 2014 modasına uygun motifleride içermektedir.

İtalyan tarzı mobilyaları tasarlarken tümüyle naturel ahşap kullanımına yer vermekteyiz. El işçiliğine mümkün oldukça ağırlık vererek evlerinizdeki zengin havayı oluşturmayı amaçlıyoruz. İsteğinize göre farklı renk seçenekleri ile tasarladığımız İtalyan tarzı mobilyalarda 2014‘ ün trend renklerine ağırlık vermekteyiz. 2014 modasına uygun berjer, sedefli altın varak detaylarının kullanıldığı tasarımlar gibi birçok dikkat çeken ürünümüz ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Şıklığı ve zarafeti tüm yönleri ile barındıran 2014‘ ün İtalyan mobilya tasarımlarında konforluğanda son derece üzerinde durmaya çalıştık.

Tam anlamıyla mükemmel bir işçilik kullanarak ürettiğimiz mobilyalarımız ile isteklerinize karşılık bulmaya çalıştık. Dayanıklı ve sağlam kaliteli mobilyalarımız ile hayatınıda kalıcı izler bırakarak hayatınızda ki devamlılığımızı sağlamak için çalışıyoruz.

Belinda Klasik Duvar Ünitesi