Klasik mobilyalar trendlere meydan okumaya devam ediyor. Her renk, her çizgi ve her desen trendlerle şekillense ve zaman zaman unutulsa da klasik mobilya modelleri her zaman moda ve pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılıyor.

2017 trendleri dekorasyon cephesinde mobilyayı ya etkiledi; ancak klasik mobilyalar yine ön plana çıkıyor. Her zaman talep gören ve sevilen klasik mobilyalar 2017 trendleri ile daha da güzelleşti ve muhteşem renklerle karşımıza çıkmaya başladı.

2017 klasik mobilya mağazaları

2017 Mobilya Trendleri

2017 yılı mobilyada doğal çizgi ve tasarımlara dönüşün yılı diyebiliriz. Eskiden görmeye alışık olduğumuz doğal ahşap parçaları, natürel desen ve renkleri bu sene bolca göreceğiz. Floral desenler, kabartma, oyma ve kakmalar öne çıkarken tercih edilen renkler de son derece çekici.

Yeni yılın trend renkleri mobilya sektöründe koyu tonlar olarak dikkati çekiyor. Özellikle mavi, yeşil, mor ve bordonun koyu tonları; altın ve gümüş rengi detaylarla birlikte bakmaya doyamayacağınız bir şıklık ve zarafet sergiliyor.

Ürünlerimiz arasında her zevke, her türlü dekorasyona uygun mobilyalar bulunmaktadır; ancak yılın trendlerini modellerimize yansıtmayı ihmal etmedik. Modellerimiz arasında çok beğeneceğiniz trend dokunuşlar görecek, birbiriyle uyumlu modellerimizi ve dekoratif objelerimizi çok seveceksiniz.

2017 klasik mobilya tasarımları

Yeni Yıla Muhteşem Giriyoruz!

2017 bizim yılımız olacak! Birbirinden güzel 2017 klasik mobilya modelleri ve inanılmaz fiyatlarımızla sizlere eşsiz kombinasyonlar sunuyoruz!

Mobilya modellerimiz arasında en çok ilgi gören, modası hiç geçmeyen klasik mobilya modellerimizde dayanıklı ahşap ve muhteşem kumaşlar kullanarak koleksiyonumu genişlettik. Her renk ve her desende ürettiğimiz mobilyalarımızla evlerinizi saraya çevirmede iddialıyız!

Kumaşlarımız dünyanın en iyi kumaş üreticileri tarafından özel olarak tasarlandı ve 2017’nin moda renkleri ve desenleriyle canlandırıldı. Dokusu ve dayanıklılığı ile gönüllere taht kuran ahşap, uzman tasarımcılarımızın çizgileriyle birleşerek eşsiz koleksiyonlara dönüştü.

2017 klasik yemek odası mobilyası

2017 Mobilya Fiyatları

Mobilya üretiminde lider bir marka olarak sunduğumuz kalite ve fonksiyonları avantajlı fiyatlarla taçlandırdık. Yeni koleksiyonlarımızı görmek ve 2017 klasik mobilya fiyatları hakkında bilgi almak için sizleri bekliyoruz.

Yeni yıl koleksiyonlarımızı avantajlı fiyatlarla satın alabilmek için acele edin!